Prøv Gravidklubben for kun 8 kr. med Min-Mave.dk.

Kom med i Gravidklubben hvor jordemoder Berit står klar til at følge dig i din graviditet, og give hurtigt svar på dine spørgsmål med individuelle jordemoderkonsultationer.

Som medlem af klubben får du bla. mulighed for at dyrke GravidYoga, som er specielt tilpasset din graviditet og dit trimester.

Tilbuddet gælder nyoprettelser. Efter prøveperioden koster det kun 88 kr. pr. måned.

Jordemoder Berit
Jordemoder Berit, kendt fra Min-Mave.dk, står klar til at følge dig

Derfor skal du blive medlem

Få adgang til mange forskellige onlinekurser som fx fødsels-forberedelse, baby-massage og rebozo mm.

Slut med at Google svar. Fuld adgang til at få personlig rådgivning og vejledning af Berit hele din graviditet igennem.

Deltag i masser af webinarer om fx amning, den første tid med baby, råd om hjemmefødsel mm.

Adgang til e-bøger og downloads med råd og vejledning, lige til at printe ud og tage med på hospitalet.

Det siger medlemmerne om Gravidklubben

Jeg fødte vores dejlige datter hjemme og det var bare en skøn oplevelse. Det foregik med stor ro og mentalt overskud netop fordi jeg var i stand til at hele tiden at vide hvad der foregik i min krop og hvad der skulle til. Det er min opfattelse at Vejen til en Fantastisk Fødsel i særdeleshed har bidraget til at jeg har kunnet finde den ro jeg skulle bruge under mit ve-arbejde, trods fødslen gik ret stærkt og var ret intens, men det skænkede jeg ikke en tanke; jeg arbejdede bare med! Tak!
jeanette
- Jeanette Lind Sørensen
2. gangsfødende
Jeg har bestemt haft stor gavn af Gravidklubben. Især Berits kursus om vejrtrækning under fødslen hjalp mig rigtigt meget og fik mig igennem udvidelsesfasen kun med lattergas og pressefasen helt uden smertestillende. Derefter hjalp webinaret om amning mig rigtigt meget. Amning er en rigtig svær ting at forberede sig på, men Berit kom med nogle gode fif, som jeg har haft i baghovedet lige siden vores søn blev født.
Nu hvor fødslen er veloverstået og rutinerne i hjemmet nogenlunde på plads, ser jeg frem til at prøve kræfter med Berits efterfødselsyoga for at få min krop i form igen.
- Karina Blæsbjerg
1. gangsfødende
Det var for mig som førstegangsgravid en jungle at finde rundt i de mange tilbud om fødselsforberedelse, der efterhånden findes. Men i mine øjne var det vigtigste, at jeg kunne få den nødvendige viden om min graviditet og fødsel på en nem og gennemskuelig måde.
Derfor var Berit og Gravidklubben den perfekte løsning for mig. Her kunne jeg læse relevante artikler, se informerende videoer, lave små øvelser og i det hele taget blive rigtig godt klædt på til fødslen – lige præcis, når det passede mig.
Jeg skulle bare være ved min computer.
- Camilla Metelmann
1. gangsfødende

Det siger vores medlemmer:

eLLER BLIV MEDLEM nU OG PRØV SELV

FOR KUN 8 KR. (ingen binding)

Please fill all required field

Udfyld nedenstående felter

Felter med * er obligatorisk

Ordre

Vare Total
Klub-abonnement × 1 88,00 DKK / måned
Subtotal 88,00 DKK
Coupon Untitled-2 minmavemail -80,00 DKK [Fjern]
Total 8,00 DKK (inkl. 1,22 DKK Moms)
Abonnementsbetaling
Subtotal 88,00 DKK / måned
Abonnement total 88,00 DKK (inkl. 13,42 DKK Moms) / måned
Næste betaling: 20.09.2019

BETALINGS INFORMATION

Betal med kreditkort via Quickpay. Alle transaktioner er sikre og krypterede

  • Betal med kreditkort

Ja, jeg vil gerne være medlem af Gravidklubben og accepterer, at denne får adgang til, samt opbevarer, mine data som jeg angiver her på siden, samt det jeg evt. selv måtte angive inde i selve medlemsdelen. Et abonnement bliver oprettet til kr. 88,- pr. måned som automatisk bliver trukket månedsvis (dog ikke for pakketilbud). Jeg accepterer også at modtage klubbens e-mails.

Dine data er sikre hos os og alt information i klubben er fortrolig.

Copyright 2019. Gravidklubben er en del af Gravid.dk.