Events & Downloads

Webinar om Fødsels faser

Se et udpluk fra et af vores webinarer

Dette er et eksempel på hvordan et af vores månedlige webinarer bliver afholdt. Alle webinarer ligger tilgængelig i klubben, så de kan ses eller genses.

Smertelindrings ebog

Smertelindring til din fødsel

Hent gratis vores e-bog om hvilke muligheder du har at vælge imellem når det kommer til smertelindring.

Du finder både gode råd til hvordan du selv lindrer din ve-smerte, samt hvilke muligheder du har på hospitalet.

Om webinarerne siger de gravide:

Webinaret om amning hjalp mig rigtigt meget. Amning er en rigtig svær ting at forberede sig på, men Berit kom med nogle gode fif, som jeg har haft i baghovedet lige siden vores søn blev født. Nu hvor fødslen er veloverstået og rutinerne i hjemmet nogenlunde på plads, ser jeg frem til at prøve kræfter med Berits efterfødselsyoga for at få min krop i form igen.
- Karina
1. gangsfødende
Har nydt at være medlem af Gravidklubben. Jeg har set flere af webinarerne og videoerne, og har skrevet en masse noter. Det har været skønt at få genopfrisket det hele. Jeg glæder mig til jeg skal gå hjemme og nyde videoerne endnu mere og rigtig få slappet af til den mentale træning. Helt sikkert et klub jeg vil anbefale andre.
- Marie
2. gangsfødende