Bliv medlem af Gravidklubben

Prøv Gravidklubben for kun 8,- kr.

Prøv Gravidklubben for kun 8,- kr

Som tak fordi du har fulgt med i alle mine mails om fødselsforberedelse, vil jeg give dig et virkelig godt tilbud.

Prøv Gravidklubben for kun 8,- kr. i en hel måned.

Du kan opsige når du har lyst. Jeg samler nemlig kun på glade kunder, og dem har jeg heldigvis mange af. Nogle af dem har du mødt undervejs i de forskellige mails du har fået.

De efterfølgende måneder koster kun 88,- kr.
og som nævnt er du ikke bundet til noget som helst.

Jordemoder Berit Wolff Roed

Gravidklubben er for dig som ønsker:

  • At træne dig selv så du kan yde optimalt under fødsel
  • At blive guidet igennem træningen af en jordemoder
  • At forberede dig hvor og hvornår det passer DIG!
  • At føle mindst mulig smerte under din fødsel
  • At være god til at takle dine veer
  • At gøre dig mentalt stærk til din fødsel

Derfor skal du blive medlem af Gravidklubben:

Jeg fødte vores dejlige datter hjemme og det var bare en skøn oplevelse. Det foregik med stor ro og mentalt overskud netop fordi jeg var i stand til at hele tiden at vide hvad der foregik i min krop og hvad der skulle til. Det er min opfattelse at Vejen til en Fantastisk Fødsel i særdeleshed har bidraget til at jeg har kunnet finde den ro jeg skulle bruge under mit ve-arbejde, trods fødslen gik ret stærkt og var ret intens, men det skænkede jeg ikke en tanke; jeg arbejdede bare med! Tak!
jeanette
- Jeanette Lind Sørensen
2. gangsfødende
Jeg har bestemt haft stor gavn af Gravidklubben. Især Berits kursus om vejrtrækning under fødslen hjalp mig rigtigt meget og fik mig igennem udvidelsesfasen kun med lattergas og pressefasen helt uden smertestillende. Derefter hjalp webinaret om amning mig rigtigt meget. Amning er en rigtig svær ting at forberede sig på, men Berit kom med nogle gode fif, som jeg har haft i baghovedet lige siden vores søn blev født.
Nu hvor fødslen er veloverstået og rutinerne i hjemmet nogenlunde på plads, ser jeg frem til at prøve kræfter med Berits efterfødselsyoga for at få min krop i form igen.
- Karina Blæsbjerg
1. gangsfødende
Det var for mig som førstegangsgravid en jungle at finde rundt i de mange tilbud om fødselsforberedelse, der efterhånden findes. Men i mine øjne var det vigtigste, at jeg kunne få den nødvendige viden om min graviditet og fødsel på en nem og gennemskuelig måde.
Derfor var Berit og Gravidklubben den perfekte løsning for mig. Her kunne jeg læse relevante artikler, se informerende videoer, lave små øvelser og i det hele taget blive rigtig godt klædt på til fødslen – lige præcis, når det passede mig.
Jeg skulle bare være ved min computer.
- Camilla Metelmann
1. gangsfødende