fbpx

Yoga øvelse

Se med når vores yogalærer Christina giver en lektion i gravidyoga.

Denne video er et eksempel på en yogaøvelse. Med Yoga for Gravide får du øvelser tilpasset det trimester du er i.

Yoga for gravide

Yoga for gravide er for dig som ønsker:

  • At træne dig selv så du kan yde optimalt under fødsel
  • At blive guidet igennem træningen af en jordemoder
  • At forberede dig hvor og hvornår det passer DIG!
  • At føle mindst mulig smerte under din fødsel
  • At være god til at takle dine veer
  • At gøre dig mentalt stærk til din fødsel

Det siger de gravide om gravidklubben:

Jeg har bestemt haft stor gavn af Gravidklubben. Især Berits kursus om vejrtrækning under fødslen hjalp mig rigtigt meget og fik mig igennem udvidelsesfasen kun med lattergas og pressefasen helt uden smertestillende. Derefter hjalp webinaret om amning mig rigtigt meget. Amning er en rigtig svær ting at forberede sig på, men Berit kom med nogle gode fif, som jeg har haft i baghovedet lige siden vores søn blev født. Nu hvor fødslen er veloverstået og rutinerne i hjemmet nogenlunde på plads, ser jeg frem til at prøve kræfter med Berits efterfødselsyoga for at få min krop i form igen.
Karina Blæsbjerg
1. gangsfødende